28 Ekim 2013 Pazartesi

Mööcük Aplikeli Mutfak Önlüğü

  Çok önlük yaptım ama bu tür aplikeli önlük yapmamıştım. Sipariş üzerine isimli, süslü birşey istedi müşterim. Üstünde hayvan figürü istiyorum dedi. Mesela inek .... Hımmm dedim nasıl birşey yapailiriz ? Biraz netten aplike için resim araştırdım ve azında saman olan bir inek çizimi buldum. Önlüğün rengi de yeşil olarak karar verildi ama ben etek ucunda askı ve kemerlerinde farklılık olsun istedim. O kısımlar için de puantiyeli yine yeşil şeritler önerdim. Çok şükür ki herzaman müşterilerim bana güvendiklerini söylerler ve bana bırakırlar çoğu seçimleri. Sonuçta da yine şükür ki memnun kalırlar.
  Kumaşı alırken risk aldım aslında. Ben tonları aynı olmalı diye ısrar ettim ama bulamadım aynı tonlarda yeşilleri. Ama sonradan deneyip akınca gözüme güzel göründü. Araya da ince sarı biye hazırlayıp koyunca daha iyi oldu diye düşünüyorum.
  Tabii kullandığım kumaş duck ketendir. Puantiyeliler de öyle. Aplikede ise terikoton ve keçe kullandım. Astarlamada da terikoton kullandım.


Gözlerini de kalp yapalım dedim, madem sevimli birşeyler istendi ... Sonuçta bu aşık ineğimiz de çok sevildi :)

Tabii yanında fırın eldiveni de var. Renkler farklı çıktı farklı şekilde çektiğim için ama asıl renkler eldivendeki haline daha yakın. Fotoğraflarda illa farklı çıkıyor maalesef ...

5 yorum:

  1. Möööcük harika olmuş elinize sağlık çok beğendim.Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
  2. nekadar şirin olmuş bayıldımm ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. fiyatlar hakkında bilgi alabilir miyim

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...