21 Mayıs 2013 Salı

Kızımın Puantiyeli Elbisesi

Merhabalarr... Bir süre önce bu elbisenin kumaşını almıştım. Bununla beraber bir kaç kumaş daha almıştım. Siparişler bitip de elim boş kalınca artık yavaş yavaş onları da şekillenirmeye başladım. Hatta sırada burada paylaşmadığım, çok beğenerek aldığım bir kumaştan yeğenime yılsonu balosu için bir elbise ve eşime dikeceğim pantolon var. Bir tane de mutfak önlüğü siparişim var da onu da aralara sıkışıracağım inşaALLAH.
Kendime de sıra gelirse istediğim model, bolluk ve uzunlukta pek tunik bulamıyorum, kendime de 1-2 birşeyler dikeceğim inşaALLAH :)

Nazar duamızı unutmayalım : Resûl-i Ekrem Efendimiz, torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e, nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâ:

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."


 Eteğini balon etek yapmaya çalıştım. Biraz daha etek büzgülü olsa isteiğim görüntüyü tam olarak elde edebilecektim ama yine de ben çok sevdim bu beşiktaşlı ve puantiyeli elbisemizi :)





Bir de şapka dikeceğim bu elbisenin üzerine ama siyah mı dikeyim beyaz mı karar veremedim. Ama sanırım beyaz olacak. Belki bir de çanta çalışacağım :) Bilemiyorum ...  Şimdilik bu kadaarr :)


14 yorum:

  1. ay canım maşallah ne tatlı olmuş o güzel elbise içinde..çok yakışmış.eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, sağolun. çok sevdi kızım elbisesini :)

      Sil
  2. çok şık olmuş münüre hanım:) benim kızım olursa ben de böyle elbiseler dikeceğim inş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim burcu hanım :) tabii ki ALLAH sağlıklı evlat verisin inşaALLAH, erkek de olsa dikersiniz ciciler, ben de yardımcı olurum ALLAH ın izniyle :)

      Sil
  3. bayıldımmmmmm hele o siyah bandı harika olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim yasemin hanım, çok mutlu oldum sağolun :)

      Sil
  4. Aman da amannnnnnnn.. Yesinler şirineyi yesinleerrrr. Münürecim elbise çok cici olmuş harika durmuş kuzunun üzerinde ama beşiktaşlı demişsin büyüsü kaçtı bende haha :) Elbette siyah beyaza çok yakışır da öyle cümle içinde beşiktaşla kullanmasan canım haha :) Bence şapkayı beyaz yap yine üzerine de belindeki siyah kuşak gibi bir kuşak geir bir yerden ve önde çiçek şeklinde topla kuşağı :) Görüntüsü kafamda canlanıyor ama nasıl anlatsam bilemdim... Güle güle kullansın kuzum balonlu elbisesiniiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim şenaycımm. ama şimdi yani beşiktaş demezem de olmaz kiii :) o düşünceyle yapmadım ama yol oraya çıktı :) eşime göre buğlem bir fenerbahçeli :) burada yazdıktan sonra aynı anlattığın gibi bir şapka canlandı kafamda benim de, şiyah şeridi olan beyaz biir şapka, kenarında da fiyonk ya da bir çiçek ... zaten siyah sıcağı da çeker beyaz daha iyi değil mi ? en ısa sürede onu da ayarlayıp paylaşacağım inşaALLAH canım. güzel sözlerin ve fikirlerin için tekrar teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Allah nazarlardan saklasın ! çok yakışmış çok güzel küçük hanfendi olmuş :) çok güzel, çok şık bir elbise olmuş. ellerine sağlık.
    kocaman öptüm bu küçük prensesi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminn canım, çok teşekkür ederim. o da seni öpüyor teyzesi :)

      Sil
  6. harika olmuş, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. nasıl üye olabilirim yada sipariş için nasıl ulaşabilirim size ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,
      munureyucel16@hotmail.com mail adresimden ya da https://www.facebook.com/pages/Kuma%C5%9F-Oyunlar%C4%B1/615033255179907?cropsuccess facebook sayfamın mesaj kısmından ulaşabilirsiniz.

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...