17 Nisan 2013 Çarşamba

Pembiş Bir Elbise

Merhaba :) Baktım da herzamankinden fazla boşlamışım bloğumu. Herzamanki gibi kendimce geçerli mzaeretlerim var tabii :) Siparişler, eşimin iş kurması, rahatsızlıklar vs ... Neyse ki bu aralar siparişlerimi toparlayıp yayınlayacağım yavaş yavaş ... Tabi burada paylaşmayacaklarım da var. Mesela daha önce yaptığım gül yastıklardan ve kelebeklerden yine yaptım.Tekrar tekrar koymayayım diye düşündüm.

Şimdi paylaşacağım elbise, bir arkadaşın 2 yaşındaki kızına diktim. Kızımla aynı yaşta oldukları için daha kolay oldu benim için. Denemek için mankenim hazırdı yani :) Ama son halini görmem için giymedi maalesef. Ufak bir düzeltmeyle elbise sahibi Sevgili Ayşe bebeğin üzerine göre ayarladım elbiseyi.

Üst beden ve eteğin alt katı şanel kumaştan, eteğin üst katı da görüldüğü gibi dantel. Üst bedenin iç astarını terikotondan diktim, rahat kullanımı olsun diye.




Tabii bu haliyle çok beğenildi ama elbisedeki sadeliğe minicik bir hareket katmak için dantel fiyonk ekledim. Böyle daha iyi oldu :)




Kemerdeki fiyonktan 2 adet de tokası var. Güle güle kullansın Sevgili Ayşe :)

4 yorum:

  1. Valla cok guzel omus pembis pembis, ayy bak yaa nasil kiskandim simdi:) Benim kucukken hic boyle bir elbisem olmadi, ne sanslilar valla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim mevlüde hanım. benim de küçükken olmadı, annem dikmeyi bilmiyordu ama olsun, ben kızıma hatta başka çocuklara da dikebiliyorum. biz giyemedik onlar giysin ;))

      Sil
  2. Aynindan dikmek istiyordum bu kadar basit bir modelin bu kadar gosterisli olabilecegini dusunmemistim isin onemi dogru kumas secmekmis meger. Bende yapicam.bunun.gibi bisi elllerine saglik cok hos sepseker

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, dümdüz bir model, parlak bir kumaş ve dantelin harika uyumu herşeyi ne kadar değiştiriyor değil mi ? hele sahibi giydiğinde inanın çok çok tatlı durdu, ben de çok beğendim ve aynı kumaşlardan kızıma da yapacağım. siz de yapın tabii ki. iş gerçekten kumaşta bitiyor ;) teşekkürler Sevgili Huzur Moda, beğenmenize sevindim :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...