30 Ekim 2012 Salı

Kızımın Bayramlık Elbisesi

Merhabaa :) Kumaşçımdan ekoseli kumaş almıştım bayramdan 1-2 hafta önce. Ekoseyi severim ama 1-2 gömlek dışında ekoseli hiçbirşey giydiğimi hatırlamıyorum. Hıımm tabi lise eteğim hariç :) Aldığım kumaşla hem kendime pantolon hem de kızıma bayramlık elbise diktim. Ben daha pantolonun fotosunu çekmedim ama çekip eklerim herhalde. Kızımın elbisesini paylaşayım bari :)



Düğme kaplatacaktım, yanıma kumaş almayı unutmuşum ve zamanım da yoktu. Ben de evdeki yedek düğmeleri kendim kapladım ve kullandım. Gayet de iyi oldu diye düşünüyorum :)

Bugün de kızıma polar ev çizmesi yapıyorum. Tabii araya ev işleri de giriyor. Bitirir bitirmez yapılışı ve kalıplarıyla birlikte paylaşacağım kısmet olursa ...

2 yorum:

  1. Dediğim gibi çok güzel olmuş bu elbisecik :) Ama senin pantolonunu ve kuzuna yaptığın polar ayakkabıyı da bekliyorum :)
    Ayrıca düğmeleri de kendin kaplamışsın süper olmuş hiç fark edilmiyor orjinaliyle hakikaten :)

    YanıtlaSil
  2. ayy canım ALLAH razı olsun teşekkür ederim. evet şu pantolonumu da koyayım akşam giyip çektiririm fotosunu. gerçi öyle değişik bir model değil oldukça bol paça bir pantolon işte :)tekrar teşekkür ederim şenaycım :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...