27 Mayıs 2013 Pazartesi

Yine Yeni Kumaşlar

Merhaba :) Yeni kumaşlar almamın sevincini ve gözümün kalıp da alamadığım kumaşların içimde kalma hüznün bir arada yaşıyorum. Ayy çok mu abartıyorum bilmiyorum ... Yoo abartmıyorum. Hastalık işte :) Onları görünce böyle oluyorum. Ve bu aldığım kumaşlar bitince devamı da gelmeyecekmiş. İsteyen olursa burdan bildireyim, daha sonra bulamayacağım bunlardan ...


Bu kuşlu kumaşın içinde aslında yanındaki mavi renk yok ama en uygun kombin buydu. Önlüğü yapacağım müşterim turkuaz olsun istedi kombin olarak. Ama her rengi uydurmak kolay olmuyorç İçinde bu renk olmasa bile onun da hoşuna gitti ve sıradaki önlüğümüzün duck keten kumaşları bunlardır :)  



Buna benzer de çok güzel desenlar vardı ama elim birden buna gitti "bundan harika kırlent olur" dedim ve kendime koyduğum limitin içinde buna karar verdim :) Kendisi duck ketendir.




Bunlar da pamuklu kumaşlar. Aldığım kumaşçıda nesli tükenmek üzere olanlar yani :)  Baykuşluyu Sevgili Esra Hanım'a aldım. Kendisi bana mailden ulaştı ve bu renklerde baykuşlu bir kumaş istediğini söyledi. Ben de temin edip hemen postaladım. Tabii aynısından kendime de aldım İnşaALLAH hoşuna gider. 
Balıklı kumaşın da başka varyantını almıştım. Bu balıklar da çok tatlı, o yüzden bundan da elimde bulunsun istedim ...

Yine alıp paylaşmak ümidiyle :) ...



4 yorum:

  1. Bu pamuklu kumaşlar çok güzel, nerden aldınızzz, bayıldım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba :) ben bursadayım, burada bir kumaşçıdan aldım sevgili hayalci

      Sil
  2. Ne şeker kumaşlar öyle. Özellikle beatiful rose yazana bayıldım.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...