23 Mayıs 2013 Perşembe

Kızıma "meee"cikli Kumaş Aldım

Kumaş hastası olsam da kumaşçıya girince kendimi kontrol etmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Çünkü ciddi anlamda güzel kumaşlar görünce son kuruşuma kadar o kumaşlara vermek istiyorum ama vermiyorum :) veremiyorum ... Ben yine çok güzel bir kmaş gördüm, varyantlar arasında karar vermeye çalışırken elim bu kuzuluya gitti. Çünkü kızım görür  görmez meeeee diye diye bana gösterdi. Tabii ben de onu kıracak değilim, hmen bunu aldım. Tabii aklım hala orda :) Neyse elbet onlardan da elde edeceğim diye düşünüyorum, inşaALLAH yani. İşte kuzucuklarımız :)


4 yorum:

  1. Başlığı görünce hemen koştum geldim. :)))
    Köyde öğretmenlik yaparken keçilere mecik derdi çocuklar ve benim oğlumda öğrenmişti. Hatta arkadaşlarımızla gittiğimiz bir piknik esnasında koyun ve keçileri görünce koşa koşa gidip :'Aaaaaaa mecikler' diye bağırmıştı. Kızına güzel şeyler dikeceğinden eminim. Hayırlı olsun kumaşınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızım daha görür görmez meeee demeye başlıyor. Ben ona bazı hayvanların nasıl ses çıkardığını öğrettim, en çok de cikcikleri, miyavları ve meee leri seviyor :) Çok teşekkür ederim ALAH razı olsun.

      Sil
  2. ay ay ay ne şirin kumaş bayıldım...kızın haklı yaniii beğenmekte...

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...