19 Aralık 2012 Çarşamba

Kızımın Kırmızı Şalvarlı Takımı

Bu takımı Buğlem'imin doğum gününde dikmiştim. Yeleği için pullu kumaş kullandım, kenarlarına dore sutaşı geçtim. Şalvarı için saten kullandım. Şalvarın paçalarında da lastik kullandım. Belindeki kemer için hazır bulduğum dore, minik boncuklar varmış gibi görünen bir aksesuar kullandım. Önüne de şekilli madalyon gibi birşey tutturdum. Madalyonun ters kısmına da agrafın kanca gibi olan parçasını diktim ve aksesuara tutturarak kullanıyoruz. Ayrıntılı şekilde anlatmaya çalştım :) Aslında tütü de yapmıştım ama fotoğraflarımı bulamadığım için koyamıyorum. Bunları mart ayında dikmiştim, neden paylaşmadım diye düşündüm sonradan ... İşte kızımın cicileri ...



Fesini de röntgen filmi ve karton kullanarak yaptım. Önce sadece karton yapmıştım, sonra çabuk yamulacak gibi geldiği için aynı ölçüde filmi kestim ve iç kısmına ekledim. Üstüne ayrıca yuvarlak parça kesmedim. direkt pullu kumaşı gerdim ve zımbaladım. Sonra da pullu kumaşı 2 kat yapıp düzgünce çevresine doladım ve yine zımbaladım. Ek yerini arkaya getirdim, tülü üstüne koyunca zaten görünmüyor. Öndeki liraları da üstüne boncuklar sıralayarak tek tek tutturdum. 

6 yorum:

  1. ayyy ben yerım ama bunuuu...maşallah nasılda şeker yaaa....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiz teyzesiiii :) evet bir tatlı kiii ben ha bire yiyorum kendisini :)

      Sil
  2. oyy!! kurban olduğum ben yerim bu otantik bebeği yahuu! ben bu harika şeyi ıskalamışım ya çok güzel olmuş, çok da yakışmış :)fesini yesinler çok sevimli çok:) sağlıkla giysin şirine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim filizciimm. acele acele bu kadar oldu, tam istediğim bu değildi aslında. neyse kısmetse 2. yaş doğum gününe daha güzel birşeyler düşünüyorum artık. paylaşırım RABB'im nasip ederse :) çok sağol canım :)

      Sil
  3. ısırılır bu tam ısırmalık:)))

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...